Sonuç mu? Tatlıyı fazla kaçırdığım için önümüzdeki 1 ay boyunca tuzlularla meşgul olacağım sanırım:))
Bu arada, tatlıları yaparken herhangi bir tariften yararlanmadığımı söylemek isterim.
MALZEMELER
- 200 ml. süt
- 1 adet muz (küçük doğranmış)
- 1 adet elma (küçük küp doğranmış)
- 100 gr. kırık kestane şekeri
- 200 gr. pötibör bisküvi
- Bir miktar fındıklı krokant
- 1 poşet krem şanti (ben kakaolu kullandım, sadesini tavsiye ederim)
YAPILIŞI
- Krem şantiyi süt ile çırpın.
- Bisküvileri küçük parçalara kırın.
- Bütün malzemeyi karıştırın.
- 20 cm. çapında bir kaseye streç film döşeyip malzemeyi içine dökün ve bastırın.
- Buzlukta 20 dk. kadar bekletip servis tabağına ters çevirin.
- Üzerine kakao sos dökerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder